Vacature Stichting Uitwisseling en Studiereizen voor het Platteland (SUSP) 2022

Vacature assistent programma medewerker - oktober 2022

SUSP is een kleine, non-profit organisatie die sinds 1949 stages organiseert voor inkomende en uitgaande studenten in Nederland respectievelijk het buitenland in de land- en tuinbouw. Zij draagt hiermee bij aan internationalisering binnen het onderwijs. Dit alles wordt georganiseerd in samenwerking met een wereldwijd netwerk van partnerorganisaties in ruim 40 landen. Daarnaast wordt er incidenteel een studiereis georganiseerd, is SUSP de administrator van het wereldwijde netwerk en wordt er gewerkt binnen internationale projecten (in opdracht van en zelfstandig) als projectleider c.q. project partner. SUSP is een zelfstandig onderdeel van  Vonk (voorheen Clusius College - sinds augustus gefuseerd met het ROC Kop van Noord Holland onder de nieuwe naam Vonk), en hanteert eigen AAV (Algemene Arbeids Voorwaarden).

In verband met het vertrek van een van onze medewerkers komt er per z.s.m. een parttime functie (3 dagen per week = 0,66 FTE) voor een assistent programma coördinator beschikbaar.

Locatie: Alkmaar, gevestigd binnen Vonk.

Functieomschrijving: SUSP organiseert jaarlijks een stage voor ruim 100 buitenlandse studenten of afgestudeerden in Nederland en voor een soortgelijk aantal studenten of afgestudeerden in het buitenland. Hier komt veel (papier) werk bij kijken zodat elke stagiair over de juiste documenten en verzekeringen beschikt als hij/zij aan de stage begint. Je zult (administratieve) ondersteuning bieden aan de programma werkzaamheden voor de inkomende en uitgaande stages.

Functie eisen:

Ervaring met werken / stagelopen in het buitenland

Zeer goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse en de Engelse taal

Accuraat en zelfstandig kunnen werken

Snel kunnen schakelen en overzicht kunnen houden

Flexibel qua persoonlijkheid en ten aanzien van werkuren / dagen (meer dagen in drukke periodes c.q. andere dagen i.v.m. bijeenkomsten)

Kennis alle programma’s van Microsoft Office

Goede kennis van Social Media

Een pro actieve werkhouding

Een afgeronde administratieve opleiding (MBO niveau 4)

Goed kunnen communiceren & adviseren

Zich makkelijk begeven in verschillende omgevingen

Een open houding ten aanzien van andere culturen

Bij voorkeur beschikbaar zijn op maandag en donderdag

Bij voorkeur affiniteit / kennis van de land- en tuinbouw

Bij voorkeur woonachtig in een straal van max. 15 km om Alkmaar

Bij voorkeur in bezit van een auto

Bij voorkeur in bezit van up-to-date WFT basis diploma

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Voor de salarissen volgen wij de CAO welzijn. De functie wordt ingeschaald in schaal 5, afhankelijk van opleiding en ervaring en staat open voor dagen per week (0,66 FTE). De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort zeker tot de mogelijkheden.

Vragen over deze vacature? stuur een email naar info@susp.nl

Solliciteren: Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Mw. M. Mens: m.mens@clusius.nl

Solliciteren kan tot en met  23 oktober 2022

Op 26 en 27 oktober 2022 worden de eerste sollicitatie gesprekken gehouden met een aantal geselecteerde kandidaten.

Acquisitie n.a.v. dit bericht wordt niet op prijs gesteld