SUSP regelt stages in samenwerking met buitenlandse partners.

Je kunt via ons naar adressen in Canada / De Verenigde Staten van Amerika / AustraliĆ« / Nieuw Zeeland / Denemarken / Ierland / Zwitserland / Costa Rica / Spanje  / Oekraine / Duitsland / Frankrijk / Engeland / Japan en IJsland

stuur een email naar Outbound@susp.nl als je weet waar je heen wilt of in welke sector je iets zoekt. wij sturen je dan de juiste info toe.

 

Nieuws Canada 

Canada is het enige niet-Europese land waar je ondanks de Corona maatregelen heen kunt reizen.

Diverse quota voor 2021:

Partner programma: Het quotum voor ons partnerprogramma 2021 is geopend. Deze kandidaten zijn verzekerd van een werkvergunning mits je door ons bent geaccepteerd als deelnemer en de benodigde documenten bij ons zijn binnengekomen.

Op dit moment staat Nederland nog niet op de lijst voor Young Professional en Working Holiday. SUSP heeft van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vernomen dat het verdrag met Canada binnenkort wordt ondertekend.

Zie voor reacties op ons werk ook: https://www.boerderij.nl/Home/Partner/2021/2/Ontdek-het-werkende-leven-van-Canada-710977E/.

Canada video

Young professional programma: Dit quotum wordt naar verwachting in maart 2021 geopend.  Op dit moment staat Nederland nog niet op de lijst. SUSP heeft van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vernomen dat het verdrag met Canada binnenkort wordt ondertekend

Working Holiday programma: We verwachten dat er voorlopig geen quotum voor de working holiday vergunningen wordt opengesteld. Dit omdat de Canadese overheid geen zicht heeft wie waar verblijft

 

De Verenigde Staten, Australiƫ en Nieuw Zeeland laten op dit moment geen Nederlanders binnen. We hebben begrepen dat de reisbeperkingen voor de verenigde Staten waarschijnlijk in het voorjaar 2021 worden opgeheven.